Skip to Main Content

Биди хуман. Биди човек.

Добредојдовте на порталот за хумани и дарежливи луѓе. Хуманоста е најсилното оружје на денешницата. За некого малку, значи многу. Биди дел од заедничка успешна мисија. Заедно сме непобедливи во сите животни битки. Ова е ретка шанса, за секој од Вас да биде херој. Секој може да направи разлика. Да си помогнеме сите заедно!

Ви посакуваме добро здравје,
Тимот на Опен Мајнд Солушнс Скопје
SediDoma

Добри луѓе

Тип на услугаНазив понудувачЛокацијаКатегоријаОпис Испрати барање
ОблекаАна Мадевска БогдановаСкопје - Кисела ВодаДонацијаДонирам женска (L) и машка облека (XL)00
ОблекаSandra ChomovskaСкопје - ЦентарДонацијаДонирам облека за девојче, возраст 14-15 години10

Топ 10 добри луѓе

Назив понудувачМесто
1. Sandra ChomovskaСкопје - Центар1
2. Ана Мадевска БогдановаСкопје - Кисела Вода0

Препораки

  • 1. Мијте ги рацете
  • 2. Избегнувајте близок контакт
  • 3. Користете средства за дезинфекција
  • 4. Практикувајте социјално дистанцирање
  • 5. Следете ги препораките
  • 6. Работете од дома
  • 7. Почитувајте го полицискиот час
  • 8. Дезинфицирајте го телефонот редовно
  • 9. Избегнувајте допир на очи, нос и уста
  • 10. Со колективна свест постигнуваме повеќе

Пофалби, критики и сугестии

ОМС

Креирано со

OMS

©2020 Open Mind Solutions. Сите права задржани.